fbpx

Cum îţi perfecţionezi engleza?

Una dintre cele mai rapide şi mai eficiente metode de aprofundare a limbii engleze este oferită de experimentul Angloville.

Dacă vă vom spune că în numai 6 zile veţi beneficia de echivalentul a 400 de ore de cursuri tradiţionale sau că nu veţi învăţa după manuale sau în sistemul clasic de predare, suntem convinşi că deja v-am trezit interesul. 

Toate aceste promisiuni sunt făcute de  Angloville, un brand născut în Europa Centrală realizat de creatori şi furnizori de programe lingvistice în Polonia, România, Ungaria și Slovacia.

Primul program „Satul englez” a avut loc la începutul anului 2011 în Polonia. În prezent, în fiecare an, sute de clienți din diferite țări (Polonia, Germania, Ungaria, Spania, Belarus si Republica Cehă) contribuie la înlăturarea barierelor lingvistice.

Reclame

Practic, în taberele Angloville veţi avea posibilitatea de a conversa timp de 6 zile, exclusiv în limba engleză şi veţi avea interacţiune permanentă 1 la 1 sau 2 la 1 cu vobitori nativi. Veţi avea 70 de ore de activități practice diversificate timp de 6 zile şi veţi putea descoperi multiple accente ale limbii engleze într-un singur loc= britanic, american, australian sau irlandez. În plus, programul pentru adulţi este axat exclusiv pe conversație și dezvoltarea abilităților practice: discuții generale, negocieri, prezentări.

Mai multe despre oferta Angloville, pentru adulţi şi copii descoperiţi aici: http://angloville.ro/

Good luck!

Du vorba mai departe:
Reclame