fbpx

Cursuri de limba spaniolă la Institutul Cervantes

Institutul Cervantes anunță începerea înscrierilor pentru noi cursuri de limba spaniolă pentru adulți. Cursurile încep pe 10 ianuarie. Oferă-ți șansa de a obține un certificat de limbă spaniolă recunoscut internațional.

Îți dorești să avansezi în carieră și să-ți îndeplinești o ambiție în scopul viitoarelor proiecte? Limba spaniolă te ajută să-ți dezvolți abilitățile și să întâlnești noi oportunități. Tocmai au început înscrierile! Aplică acum și descoperă-le pe toate la cursurile extensive de iarnă: , anunță pe paghina sa de Facebook Institutul Cervantes.

Cu profesori certificați și vorbitori nativi ai limbii spaniole, cei înscriși la curs vor participa săptămânal la lecții care ăi vor trimite în universul hispanic. Acolo vor învăța să poarte discuții la un nivel avansat și să descopere cultura autentică.

𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝑰𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕𝒖𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒗𝒂𝒏𝒕𝒆𝒔 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒃𝒖𝒏𝒂̆ 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒐 𝒑𝒐𝒕̦𝒊 𝒇𝒂𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒊𝒂𝒓𝒏𝒂̆?

Reclame

Profesorii de la Institutul Cervantes pun preț pe învățarea eficientă și pe rezultatele pe termen lung. Încă din 1991 se promovează cultura hispanică și se predă limba spaniolă în România, după cele mai înalte standarde.

Prezența se face și online și offline. Oricine își dorește să urmeze cursurile, dar nu poate participa fizic, poate opta pentru cursurile online. Cursurile au aceeași calitate de predare, așa că, chiar și când cursanții nu sunt din București, se vor putea vedea și auzi online cu profesorii lor.

Materialul didactic este modern și adaptat la caracteristicile studenților. Pe lângă manuale, există o multitudine de activități interesante precum jocuri, proiecții video, cântece, etc. Astfel, învățarea limbii spaniole nu este doar eficientă, ci și foarte distractivă. Cei interesați pot rezerva un loc aici: https://bit.ly/Cursuri-De-Limbă-Spaniolă

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame