fbpx

Cursuri de portugheză

Vrei să înveți portugheza cu un profesor nativ?

Centrul educațional IBSEN ne invită la cursuri de limba portugheză. 

Mariza, profesoara de limba portugheza care va sustine cursurile, s-a nascut in Brazilia, dar a locuit 13 ani in Portugalia, unde a studiat Psihologia Educatiei. S-a mutat in Romania in urma cu 3 ani, timp in care a inceput sa invete limba romana pentru a facilita procesul de predare al limbii portugheze.

Limba portugheza este vorbita in mare parte in Portugalia si Brazilia, dar desi exista diferente in pronuntie, gramatica si vocabular, acestea nu sunt semnificative.

Reclame

Desi vocabularul limbii portugheze vine in mare parte din latina vulgara, au fost absorbite foarte multe cuvinte din araba, franceza, italiana sau din limbi ale popoarelor indigene din America de Sud sau Africa.

Cursurile de limba portugheza sunt personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastra. Cursurile pot fi individuale, semi-individuale sau de tip grup. In toate situatiile, o sedinta dureaza doua ore (120 min.).

La manuale se adauga fise de lucru, fise de sistematizare, cd-uri audio, materiale video, linkuri, programe interactive si materiale auxiliare la alegerea profesorului.

Reclame

Mai multe informatii la Centrul IBSEN

Du vorba mai departe:
Reclame