Degustări româneşti cu fason franţuzesc

Francezii sunt renumiți pentru vinurile și brânzeturile pe care le produc, însă echipa RODnică este convinsă că cele autohtone sunt la fel de gustoase și aromate.

Francezii sunt renumiți pentru vinurile și brânzeturile pe care le produc, însă echipa RODnică este convinsă că cele autohtone sunt la fel de gustoase și aromate.

De aceea, mâine, de Ziua Națională a Franței, echipa RODnică ne invită la o degustare de brânzeturi și vinuri românești din diverse zone ale țării, toate alese pe sprânceană.

Sunteţi aşteptaţid deci mâine în băcănia de pe strada D. I. Mendeleev, nr. 2 din Bucureşti de la ora 15:00 până la ultimul pahar de vin.

 

 

 

Veţi putea încerca:
Brânză maturată afumată 
Brânză maturată cu ardei iute 
Brânză maturată cu busuioc 
Brânză maturată cu chimen 
Brânză maturată Trapist 
Brânză maturată Tilsit 
Brânză maturată Tekeroi 
Cașcaval cu piper 
Cașcaval cu nucă 
Cașcaval de capră    

Nu vor lipsi nici vinurile româneşti:
Corcova Muscat Ottonel
1000 De Chipuri Tămâioasă Românească
Catleya Freamăt Alb

Nu rataţi o degustare originală!

Du vorba mai departe: