Francezii sunt renumiți pentru vinurile și brânzeturile pe care le produc, însă echipa RODnică este convinsă că cele autohtone sunt la fel de gustoase și aromate.
De aceea, mâine, de Ziua Națională a Franței, echipa RODnică ne invită la o degustare de brânzeturi și vinuri românești din diverse zone ale țării, toate alese pe sprânceană.
Sunteţi aşteptaţid deci mâine în băcănia de pe strada D. I. Mendeleev, nr. 2 din Bucureşti de la ora 15:00 până la ultimul pahar de vin.
Veţi putea încerca:
Brânză maturată afumată
Brânză maturată cu ardei iute
Brânză maturată cu busuioc
Brânză maturată cu chimen
Brânză maturată Trapist
Brânză maturată Tilsit
Brânză maturată Tekeroi
Cașcaval cu piper
Cașcaval cu nucă
Cașcaval de capră
Nu vor lipsi nici vinurile româneşti:
Corcova Muscat Ottonel
1000 De Chipuri Tămâioasă Românească
Catleya Freamăt Alb
Nu rataţi o degustare originală!