fbpx

Descoperiţi secretele examenului IELTS. Gratuit!

Dacă vreţi să aflaţi cum puteţi promova cu brio examenul de limbă engleză IELTS, participaţi gratuit la prezentarea susţinută de British Council în data de 11 ianuarie de la ora 17.00.

Specialiştii British Council vă vor prezenta modul de evaluare al testului, cele mai eficiente metode de pregătire pentru test și felul în care trebuie abordate cele patru părți ale examenului: reading, writing, listening și speaking.

IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular test de limba engleză din lume. Peste 2,5 milioane de teste IELTS sunt susținute în fiecare an.

Susținerea unui examen IELTS vă oferă anumite avantaje: vă ajută să studiaţi, să lucraţi și să locuiţi oriunde în lume. Peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză. 

Reclame

Pentru înscriere, este necesară trimiterea unui email la contact@britishcouncil.ro care să conțină numele complet și datele de contact.

Du vorba mai departe:
Reclame