fbpx

Exposing Movement la MNAC

Muzeul Național de Artă Contemporană și Exposing Movement vă invită în weekendul 17-18 februarie în cafeneaua MNAC la o întâlnire cu dansul contemporan și fotografia analog.

Exposing Movement aduce împreună o echipă formată din 4 fotografe şi 3 coregrafe care îşi propun să cerceteze noi modalităţi de a aborda tehnica fotografiei pe film în relaţie cu tehnici de mișcare şi intervenție corporală.

Expozitia cuprinde lucrari realizare de artistele vizuale Lavinia PollakHermina StanciulescuSabina Suru și Alina Usurelu,

Coregrafe: Simona DeaconescuIoana MarchidanAndreea Novac 

Reclame

În compania echipei veți putea afla cum a fost realizat proiectul în cadrul unei întâlniri și discuții relaxate, dar veți și putea vedea noi fragmente de încercare de a compune și recompune mișcarea într-o imagine argentică.

Cum se face asta?!

Revelare: o cafea proaspătă

Reclame

Curățare: apă plată cu lămâie

Fixare: un mic dejun sănătos

Spălare: vorbe limpezi la un pahar

Data și ora: sâmbătă, 17 februarie, ora 12:00.

Expoziția Exposing Movement va staționa în cafeneaua MNAC până la finalul zilei de duminică, 18 februarie.

Exposing Movement este primul proiect al Asociaţiei Developing Art (D’art), o asociaţie nou înființată pe scena culturală bucureșteană care își propune promovarea educației interdisciplinare, dezvoltarea producției în sfera artelor contemporane și regenerarea relației dintre artiști și public.

Participarea la eveniment este gratuită și inclusă în prețul intrării în muzeu. Nu este necesară o rezervare făcută în prealabil.

Du vorba mai departe:
Reclame