fbpx

FESTIVALUL AMBASADELOR, ÎN SEPTEMBRIE, ÎN CAPITALĂ

Festivalul Ambasadelor va avea loc între 1 și 5 septembrie, în cele cinci zile de festival, Bucureștiul urmând să devină o adevărată capitală a multiculturalismului.

Evenimente culturale și momente artistice vor avea loc în cinci locații diferite, la care vor participa peste 50 de ambasade, reprezentând șase continente.

 

În Parcul Tineretului vor fi organizate spectacole cu muzică live, standuri de prezentare ale ambasadelor, spectacole dedicate copiilor și un live cooking show.

Reclame

 

La Biblioteca Națională a României vor putea fi vizitate expoziții internaționale de artă tradițională și contemporană, iar la Galeria Galateca vor fi expuse instalații de artă multimedia, artă conceptuală și design vestimentar.

 

Reclame

La Cinema Studio vor putea fi vizionate proiecții de filme internaționale, iar la Teatrul de Operă și Muzical „Ion Dacian” se vor organiza spectacole de teatru și muzică live.

 

   Printre participanți se numără Comisia Europeană, Ambasada SUA, Centrul de Studii Romano-Japoneze "Angela Hondru", Centrul Cultural Indonezian, British Council Romania, Organizația Internaționala a Francofoniei și mulți alții.

 

Mai multe informații legate de festival puteţi găsi aici 

Du vorba mai departe:
Reclame