fbpx

Invitat special din Franța la Căsuța Piticilor 2018!

Pentru al șaptelea an consecutiv, Institutul Francez din Timișoara se transformă într-o căsuță pentru pitici. În 19 și 20 mai, bulevardul C.D. Loga, nr. 46, devine the place to be pentru copiii de la 6 luni la 14 ani și părinții acestora.

Un eveniment singular în orașul de pe Bega, Căsuța Piticilor aduce împreună principalii actori culturali, educativi și sportivi ai orașului – parteneri ai cardului Cultura Plus. Acesta este în același timp biletul de intrare la eveniment, dar și un card de reduceri culturale timp de un an de zile! Organizatorii au pregătit, pentru acest eveniment, peste 100 de spectacole și activități! 

Ediția 2018 aduce și un invitat special din Franța: trupa Nomi-Nomi! Noémie Brosset, alias Nomi-Nomi, este una dintre marile revelații ale cântecului pentru copii în Franța. Aceasta aduce în valiză, de la Paris, o mulțime de compoziții proprii pline de umor și poezie. Nu vine singură, ci însoțită de amicul său, Toni-Toni. Francezii vor susține două concerte în grădina Institutului Francez, sâmbătă și duminică seara, între orele 19-20.

Invitat special din Franța la Căsuța Piticilor 2018!

Reclame

Invitat special din Franța la Căsuța Piticilor 2018!

Devenită celebră după lansarea primei sale cărți muzicale „Chante avec Nomi-Nomi / Cântă cu Nomi-Nomi”, aceasta își prezintă la Timișoara ultimul album „ Dans ma ville / În orașul meu” – un spațiu în care se regăsesc trotinete, dar și mașini, restaurante, muzee, păsări și, bineînțeles, Turnul Eiffel. Cu pălăria sa albastră, cu botine și eșarfă roșii și o energie rock, artista pariziană îi îmbarcă pe cei mici și pe cei mari într-o experiență live de neuitat !

La atmosfera acestui weekend de poveste vor contribui activitățile extrem de variate realizate de Institutul Francez împreună cu partenerii evenimentului. Varietatea programului depășește orice așteptare! Teatru, dans, muzică, jocuri și activități distractive și instructive, demonstrații sportive, vânătoare de comori, ateliere artistice, ateliere de dezvoltare emoțională și multe altele vor compune tabloul unui weekend de neuitat pentru cei mici!

Reclame

Căsuța Piticilor – eveniment inconturnabil pentru cei mici la Institutul Francez – se desfășoară într-un loc îndrăgit și frecventat de juniori pe tot parcursul anului. Numeroase ateliere săptămânale, cursuri adaptate, spectacole interactive, clubul de vacanță și o bibliotecă a micilor francofoni alcătuiesc un spațiu în care copiii și adolescenții se simt ca acasă în permanență !

Informații despre programul detaliat și accesul la eveniment:

– pe site-ul Institutului Francez:

http://institutfrancais.ro/Timisoara/article/114/C%C4%83su%C8%9Ba_Piticilor

Organizatori: Ambasada Franței în România și Institutul Francez din Timișoara

Du vorba mai departe:
Reclame