fbpx

„Life & Love” – spectacol la Londra, de Ziua Culturii Naționale

Spectacolul „Life & Love”, un performance susținut de celebrul actor Vlad Ivanov și de apreciatul percuționist Lucian Maxim, va fi prezentat la sediul ICR Londra miercuri, 17 ianuarie 2024, ora 19:00, cu prilejul Zilei Culturii Naționale.

„Life & Love” nu este doar un spectacol, ci promisiunea de a trăi o experiență transformatoare, o incursiune captivantă în lumea liricii, unde muzica și poezia se întrepătrund într-o manieră inedită. În cadrul recitalului, poezia eminesciană va fi prezentată magistral; de asemenea, versurile lui Marin Sorescu, Nichita Stănescu, Vladimir Drăghia și Mircea Dinescu vor prinde viață ȋn interpretarea remarcabilă a actorului Vlad Ivanov, cunoscut pe plan internațional pentru talentul său excepțional, pus în slujba cinematografului. I se alătură ȋn acest demers compozitorul Lucian Maxim, unul dintre cei mai talentați percuționiști români.

Vlad Ivanov este unul dintre cei mai mari actori de film și teatru din România, cunoscut publicului larg pentru interpretarea rolului Domnul Bebe în filmul premiat la Cannes „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”. A interpretat roluri secundare în mai multe filme ale curentului cinematografic realist cunoscut ca „Noul val românesc”. A primit Premiul Gopo pentru cel mai bun rol secundar – Domnul Bebe din „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” și Anghelache din „Polițist, adjectiv!”. Pentru interpretarea din spectacolul „Omul cel bun din Seciuan”, în regia lui Andrei Șerban, a primit Premiul UNITER pentru „Cel mai bun actor în rol principal”.

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Națională Radio din România. A orchestrat muzica pentru „Trilogia antică” la Teatrul Național București, în regia lui Andrei Șerban, a compus muzica pentru spectacolul „Năpasta”, în regia Danei Dima, a fost coordonatorul muzicienilor pentru spectacolul „Ghetto” în regia lui Victor Ioan Frunză și pentru spectacolul „Troienele”, parte din Trilogia antică, după Euripide, în regia lui Andrei Șerban. A participat ca interpret în spectacolul „Antigona”, în regia lui Alexandru Tocilescu, la Teatrul Bulandra, în spectacolul „Pericle”, în regia lui Alexandru Hausvater, la Teatrul Odeon și multe altele.

Reclame

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile. 

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame