fbpx

Marea Ruşine

Istoria se uită, istoria se schimbă în funcţie de narator, istoria nu este niciodată simplă şi rareori conţine un singur adevăr.
Centrul Național de Cultură a Romilor – Romano Kher prezintă spectacolul de teatru Marea Rușine inspirat din istoria romilor.

Actorii care vor interpreta "Marea Ruşine" vor interpreta roluri multiple, personaje contemporane sau personalități istorice. Piesa "Marea Rușine" gravitează în jurul temei ruşinii, o rușine istorică față de un trecut neasumat, o rușine personală față de propria identitate și rușinea de a ne solidariza cu persoane de etnie romă din viața noastră.

Este o temă extrem de actuală şi totodată perpetuă şi merită să mergem pentru a descoperi cât ştim despre istoria romilor şi, poate cel mai important, cât ne dorim să ştim, să ne asumăm şi să ducem mai departe. Din distributie fac parte: Alina Șerban, Oana Rusu, Elena Duminică, Alexandru Fifea, Radu Ciobănașu.

Reclame

Spectacolul incepe in ambele zile la orele 19:00

Un spectacol de Alina Șerban
Scenografia: Maria Crețu

INTRAREA SE VA FACE PE BAZA DE REZERVARE ( NU SE PLATESTE BILET):
Pentru rezervari trimiteti mesaj catre adresele de mail : secretariat@cncr.gov.ro sau amalia_marianda@yahoo.com
Sau mesaj la numarul de telefon 0730 497 942,
cu urmatoarele informatii: numele, numarul de locuri pe care doriti sa le rezervati si data pe care vreti sa veniti la spectacol
Rezervarile isi pierd valabilitatea daca nu sunteti prezenti cu minim 15 minute inainte de spectacol.

Du vorba mai departe:
Reclame