fbpx

O discuţie cu Felix Ahrens

„Low-budget filmmaking” este tema discuţiei cu artistul Felix Ahrens, la care ne invită Centrul Cultural German din Cluj

La ediția de anul acesta a festivalului Cluj Shorts International Short Film Festival vor fi proiectate aproape 30 de producții germane, printre care și filmele "Vakuum" și "Memoire" ale lui Felix Ahrens.

Scurt metrajul "Vakuum" a avut premierea la Festivalul Internațional de Film Hof în 2015 și a primit distincția Prädikat „besonders wertvoll" (distincție care arată calitatea în industria filmului). Felix Ahrens, născut în 1986, studiază din 2012 regie la Universitatea de Film Babelsberg „Konrad Wolf" și este cofondator al casei de producție de film CURLYPICTURES GmbH & Co. Pe parcursul studiilor, a realizat patru filme de scurt metraj, diverse videoclipuri și filme publicitare, precum și un film documentar.

Felix Ahrens va susține un artist talk pentru pasionații de film și tineri regizori pe tema low-budget filmmaking. Regizorul va arăta și secvențe din filmele sale iar cei prezenți vor fi invitați la dialog.

Reclame

Evenimentul de Joi, 7 aprilie 2016, ora 18:00 va avea loc în limba engleză.
Locaţie: Centrul Cultural German (Str. Universității 7-9)

Intrarea este liberă.

Du vorba mai departe:
Reclame