fbpx

PHILLIPE COHEN SOLAL DJ SET (GOTAN PROJECT) LA 18+ FESTIVAL

Pe 26 și 27 septembrie, la Cluj-Napoca, în parcul Cetățuie, se desfășoară a treia ediție a 18+ Festival. Artiști din 10 țări vor delecta publicul cu concerte live, instalații artistice, spații interactive și expoziții.

Printre muzicienii prezenți la festival se numără și Philippe Cohen Solal, cofondatorul grupului de electro tango Gotan Project. Considerat „unul dintre cei mai inovatori arhitecți ai sunetului din zona muzicii electronice”, Philippe va urca pe scena festivalului sâmbătă, 26 septembrie. (sursa).

 

Artistul promite o „călătorie muzicală exotică”, cu sunete de nueva cumbia, moombahton, tribal Monterrey, tropical bass, nu-Brazil, global beats și trap.

Reclame

 

Pentru iubitorii artelor vizuale, iată și un proiect inedit: în zilele de festival va fi creată și expusă sculptura monumentală „Cutia de transport a Sfântului Gheorghe”, care se referă la statuia Sfântul Gheorghe de la Castelul din Praga. Aceasta este una dintre cele mai faimoase sculpturi gotice din Cehia și Europa, fiind create în anul 1373 chiar la Cluj.

 

Reclame

”Sculptura a fost realizată în Cluj și transportată apoi până pe teritoriul de astăzi al Cehiei, unde a fost multiplicată de câteva ori. Una din copii se află la intrarea Academiei de Arte Vizuale din Praga. Pentru mai bine de o sută de ani fiecare student nou a fost salutat de acest obiect, care este, practic, un simbol al studenției în cadrul acestei universități.” (sursa).

 

Detalii despre programul festivalului găsiți aici: http://18plusfestival.ro/

Du vorba mai departe:
Reclame