fbpx

Învăţaţi portugheza, una dintre cele mai melodice limbi din lume

Portugheza, limba dulce, marcată de inflexiuni melodioase, este considerată una dintre cele mai frumoase limbi din lume.

Portugheza, limba dulce, marcată de inflexiuni melodioase, este considerată una dintre cele mai frumoase limbi din lume. 

Puteţi învăţa acum portugheza cu o profesoară nativă, originară din Brazilia, ţara cu cea mai mare populaţie vorbitoare de portugheză. Cursurile ne sunt propuse de şcoala Ibsen din Bucureşti. 

Mariza, profesoara de limba portugheză de la şcoala Ibsen, s-a născut în Brazilia şi apoi a locuit 13 ani în Portugalia, unde a studiat Psihologia Educaţiei. S-a mutat în România în urmă cu 3 ani, timp în care a început să înveţe limba română pentru a facilita procesul de predare al limbii portugheze. 
Limba portugheză este vorbită în mare parte în Portugalia şi Brazilia, dar deşi există diferenţe în pronunţie, gramatică şi vocabular, acestea nu sunt semnificative. 

Reclame

Deşi vocabularul limbii portugheze vine în mare parte din latină vulgară, au fost absorbite foarte multe cuvinte din arabă, franceză, italiană sau din limbi ale popoarelor indigene din America de Sud sau Africa. 

Cursurile de limba portugheză sunt personalizate şi adaptate nevoilor fiecăruia.Cursurile pot fi individuale, semi-individuale sau de tip grup. În toate situaţiile, o şedinţa durează două ore (120 min.) şi se poate ţine la sediul şcolii sau într-o locaţie aleasă de dumneavoastră.  

La manuale se adaugă fişe de lucru, fişe de sistematizare, cd-uri audio, materiale video, linkuri, programe interactive şi materiale auxiliare la alegerea profesorului.

Reclame

Mai multe informaţii: Ibsen

Du vorba mai departe:
Reclame