fbpx

O seară magică cu basme rome

Haideţi să acultăm poveşti desprinse din negura istoriei, transmise din generaţie în generaţie.

Ne bucură fiecare eveniment în centrul căruia se află tradiţiile romilor. Pe nedrept marginalizate sau ignorate, acestea dezvăluie o sensibilitate unică şi un mod original de a privi viaţa. 

În cadrul serii pe care v-o propunem pentru acest sfârşit de săptămână, basmele rome sunt readuse la viaţă de Alina Şerban, actriţă de etnie roma, devenită cunoscută publicului în urma absolvirii The Royal Academy of Dramatic Art din Lodra. 

Acest eveniment vă oferă posibilitatea de a redescoperi farmecul și magia basmelor transmise oral din generație în generație, pe care Tanti Veta le-a auzit de la mama, bunica și străbunica ei și pe care ni le va repovesti la rîndul ei, dându-le astfel mai departe. 

Reclame

Evenimentul este organizat de Alina Șerban care este absolventă UNATC şi The Royal Academy of Dramatic Art, actriță romă, autoare şi realizatoare de spectacole de teatru şi producţii artistice. El se desfăşoară în cadrul proiectului Poveşti nespuse – Untold Stories, iniţiat de Alina Şerban şi implementat cu sprijinul Asociației Romano ButiQ. 
 

Vineri, 19 februarie, ora 18:30, la tranzit.ro. Intrare liberă.

Du vorba mai departe:
Reclame