fbpx

Primăvara muzicală ajunge la Ambasada României în Italia

Marți, 27 februarie 2024, ora 19:00, la sediul Ambasadei României în Italia din Via Niccolò Tartaglia 40, va avea loc concertul „MĂRȚIȘOR. Primăvara muzicală la Ambasada României în Italia”, eveniment ce marchează, printr-un recital susținut de tânăra pianistă Maria Cristina Bădiță, Ziua Mărțișorului.

Programul concertului va prezenta piese de Wolfgang Amadeus Mozart, George Enescu, Frédéric Chopin, Maurice Ravel și Serghei Rahmaninov.

Evenimentul este organizat de Ambasada României în Italia, în parteneriat cu Conservatorul de Muzică „Santa Cecilia” din Roma, Accademia di Romania in Roma, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București și Asociația Culturală Româno-Italiană Propatria din Roma, în cadrul programului „Europa in Musica”, desfășurat de clusterul EUNIC Roma. 

Cu această ocazie vor fi oferite mărțișoare tradiționale realizate de Brândușa Trifan, meșter popular în cadrul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București.

Reclame

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile și se realizează cu confirmarea prezenței (nume și prenume) la adresa de e-mail:roma.events@mae.ro.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame