fbpx

România participă la cea de-a XIV-a ediție a FRANCOFILM

România participă la cea de-a XIV-a ediție a FRANCOFILM – Festivalul Filmului Francofon din Roma ce va avea loc în perioada 7-14 martie, prin proiecția filmului „Oameni de treabă” (2022), în regia lui Paul Negoescu.

Inițiativa este susținută de Ambasada României în Republica Italiană și Accademia di Romania in Roma, cu sprijinul Institutului Cultural Român. Prezența la festival, organizată de Institutul Francez – Centre Saint Louis cu prilejul Zilei Internaționale a Francofoniei, se înscrie în seria de manifestări organizate pentru a sărbători această zi.

Proiecția va avea loc duminica, 10 martie 2024, ora 18:00, la sediul Institutului Francez – Centre Saint Louis (Largo Toniolo 21/22), în variantă originală cu subtitrări în italiană. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Cea de-a XIV-a ediție a FRANCOFILM – Festivalul Filmului Francofon din Roma prezintă, în perioada 7-14 martie 2024, 16 filme de lung metraj (din care 13 în concurs), provenind din 14 țări. Evenimentul este organizat cu sprijinul reprezentanțelor diplomatice în Italia ale țărilor membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF). Festivalul se încheie cu decernarea unor Premii (Premiului Juriului și Premiul Publicului).

Reclame

Mai multe detalii pe: https://www.ifcsl.com/centre-saint-louis/francofilm-festival-2024#/

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame