fbpx

ROWMANIA, ÎN PRAG DE TOAMNĂ, LA TULCEA

Ediția jubiliară, a cincea, a Festivalului Rowmania Fest, va avea loc la Tulcea, în perioada 28 – 30 august, și este organizată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 cu sprijinul Consiliului Judeţean și al Primăriei Tulcea.

Un alt susţinător al festivalului este Institutul Maghiar Balassi din București.

 

Organizatorii festivalului au pregătit pentru participanți un weekend plin de activități, printre care se numără competiții sportive pe apă și pe uscat, expoziții, dezbateri și muzică live.

Reclame

 

A cincea ediție a festivalului Rowmania va fi deschisă de o paradă care se va desfășura atât în orașul Tulcea, cât și pe apă. Parada va include un spectacol de fanfară, o defilare de cai de rasă aparținând Clubului Hipic  Real Racing Tulcea și multe alte surprize.

 

Reclame

Atracțiile acestui an includ prima ediție a etapei internaționale ETU Triathlon Junior European Cup și cea de a treia ediție a Delta Rowmania Triathlon. Trupele InFusion Trio, Kumm și Mahala Rai Banda vor asigura o atmosferă incendiară în cadrul concertului Rock`n Row.

 

Potrivit (sursa) Festivalul este și un prilej pentru dezbaterea unor probleme importante. În cadrul Rawmania vor fi organizate două zile de dezbateri cu participare internațională, pe două teme de interes pentru Dunăre și comunitatea din Tulcea: Cooperarea pe Dunăre de la Padurea Neagră la Marea Neagră (Black to Black) și Oportunitățile de reintegrare în societate pe care le au deținuții care învață o meserie eco (Case noi, șanse noi prin meserii vechi).

 

Pentru mai multe informații și pentru a vedea programul complet, accesați site-ul festivalului!

Du vorba mai departe:
Reclame