fbpx

Seară de ethno-jazz

Joi, 22 septembrie, de la ora 20,30, suntem invitaţi la Serendipity pentru o seară de ethno-jazz cu Django Sound Quartet & Cristiana Radu.

Într-o seară ploioasă şi rece, lăsaţi-vă învăluiţi de căldura emoţiilor din gypsy jazz (jazz manouche).

Jazz-ul este o stare de armonie, este senzaţia pe care o simţi când te bucuri de o plimbare cu barca sub clar de lună. Jazz-ul prin toate influenţele sale este cântecul nostru interior.Prin jazz trăieşti cu ardoare toate emoţiile în suspans, de la melancolie şi visare până la bucurie şi pasiune.

Cvartetul Django Sound a fost înfiinţat în 2010 de violonistul Costinel Mirea, nepotul celebrului virtuoz Constantin Mirea, care a cântat alături de Maria Tănase, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Fărâmiţă Lambru sau Ion Onoriu. Vioara pe care cântă Costinel Mirea, moştenită de la bunicul său, este certificată de mai mulţi lutieri ca fiind o vioară originală Sebastian Rauch, din anul 1750. În 2010, Django Sound Quartet a obţinut Premiul 1 la Festivalul de Jazz de la Sibiu, iar Costinel Mirea a obţinut (un an mai târziu) la acelaşi festival premiul pentru Cel mai bun solist instrumentist, precum şi Marele Premiu, cu trupa New Wave Trio (împreună cu Toma Dimitriu ­ pian şi Michael Acker – contrabas). Django Sound Quartet cântă jazz manouche (sau gypsy jazz), păstrând tradiţia şi puritatea acestui gen, dar şi îmbinându-l inspirat cu elemente din folclorul românesc

Reclame

Cristiana Radu este solistă de muzică de cafe concert şi jazz şi cântă din pasiune pentru toţi iubitorii de muzică oldies and goldies. Alături de Django Sound Quartet abordează stiluri de jazz cu influenţe de swing, bossa nova şi jazz manouche.

DJANGO SOUND QUARTET-RUSESTE JAZZ MANOUCHE

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Du vorba mai departe:
Reclame