fbpx

Copilăria în fotografiile Feliciei Simion

„Terenul de joacă” este o expoziţie de fotografie care surprinde, cu originalitate şi candoare, esenţa copilăriei

"La 19 ani, m-am aflat față în față cu sfârșitul copilăriei și începutul maturității. De atunci, l-am urmărit pe Felix, verișorul meu în vârstă de 6 ani, crescând într-un sat din sudul României, în care au locuit numeroase generații din familia mea.

În acest colț tihnit al țării, Felix își petrece copilăria folosind ca instrumente de joacă nisipul, piscina gonflabilă, bicicleta și, din când în când, stelele Căii Lactee.

În Micul Prinț, Antoine de Saint-Exupéry scrie: „Iată secretul meu. E foarte simplu: nu vedem bine decât cu inima. Ochii nu văd esențialul.”

Reclame

Am pătruns într-o lume nouă, evocând propria-mi copilărie, în care cerul era cel mai frumos ecran. Satul mi-a oferit spațiu de imaginație și căutare; în fiecare dimineață, lumina-hrană a răsăritului înghite teama-de-timpul-care-trece." Felicia Simon

Mergeţi şi vedeţi expoziţia Feliciei Simion. O să vă placă cu siguranţă. 

Ca să vă faceţi o idee despre modul în care fotografiază şi surprinde esenţe, vizitaţi http://www.feliciasimionphotography.com/.

Reclame

Felicia Simon a început să fotografieze la 13 ani, când a primit primul meu aparat de fotografiat. A participat de atunci la numeroase concursuri, iar printre cele la care a fost premiată se numără: International Photography Awards (IPA), Paris Prix de la Photographie, Sony World Photography Awards, Travel Photographer of the Year, The Irish Times Photography Awards, Moscow International Photo Awards, PDN Faces.

Puteţi vizita expoziţia "Terenul de joacă" între 8 și 27 martie 2016, la Sala Acvariu, de la Muzeul Național al Țăranului Român.

Du vorba mai departe:
Reclame