Teatru de improvizaţie în limba franceză

Lectoratul Francez din cadrul Universității de Vest din Timișoara și Asociația Hexagone (Asociația studenților francofoni) îi invită pe francofonii din Timișoara la TIMPROPHONIES 2015, un spectacol de teatru de improvizaţie în limba franceză.

Rezultat în urma a trei zile de stagiu, coordonat de formatori din Franța, reprezentația la care sunteți invitați reunește duelul verbal cu improvizaţia teatrală, într-un moment original şi amuzant. Protagoniștii sunt studenţii de la mai multe universităţi din România. Evenimentul se va desfășura miercuri, 25 noiembrie, la Institutul Francez din Timișoara, începând de la ora 18. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

”Acest stagiu are ca scop pregătirea Festivalului Internațional Francofon de Improvizație și Teatru Universitar din Timișoara (FIFITUT) care va avea loc în luna aprilie 2016”, se arată în comunicatul de presă remis de Institutul Francez din Timișoara.

Universităţi participante sunt: Universitatea din Bucureşti, UTCB, Universitatea din Cluj-Napoca, Universitatea din Sibiu, Universitatea Transilvania din Braşov, Universitatea din Iaşi, Universitatea din Craiova şi Universitatea de Vest din Timişoara. 

Du vorba mai departe: