Validați-vă cunoștințele de limba franceză la Institutul Francez din Timișoara!

În contextul în care provocările de pe piața muncii sunt din ce în ce mai mari, certificarea cunoștințelor într-o limbă străină a devenit o prioritate de necontestat.

În sud-vestul țării, Institutul Francez din Timișoara este singurul centru abilitat pentru eliberarea diplomelor oficiale de limba franceză, DELF/DALF, precum și a unei serii de teste și certificări cu recunoaștere internațională. Iată care este oferta  de certificări a Institutului Francez pentru anul in curs:

DELF/DALF – O diplomă recunoscută, un atu pentru viitor!

DELF și DALF, diplomele de franceză eliberate de Ministerul Educației din Franța, vă sporesc considerabil șansele de reușită pe plan profesional sau academic. Acestea sunt recunoscute internațional și au o valabilitate nelimitată! Următoarea sesiune va avea loc în 24-25 februarie la Institutul Francez din Timișoara, precum și în centrele delocalizate pentru elevi din Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu. Înscrierilesunt deschise până în 15 februarie.

De-a lungul anului mai sunt prevăzute următoarele sesiuni: 12-13 mai (elevi), 9-10 iunie (elevi și adulți), 24-25 noiembrie (elevi și adulți).

Validați-vă cunoștințele de limba franceză la Institutul Francez din Timișoara!

Teste de limba franceză

Aveți nevoie de o evaluare rapidă și fiabilă a nivelului dumneavoastră? Atunci puteți opta pentru unul dintre testele de limba franceză (TCF, e-TEF, TEF Canada, TCF Québec), eliberate de Ministerul Educației, respectiv de către Camera de Comerț și Industrie din Paris.Două sesiuni de testare au loc în fiecare lună la Institutul Francez.

Diplome de franceză profesională

Concepute pentru principalele domenii ale lumii profesionale: afaceri, drept, sănătate, diplomație, turismși industrie hotelieră, știință și tehnică,diplomele de Franceză Profesională ale Camerei de Comerțși Industrie din Paris vă evaluează competențele lingvistice pornind de la situații curente din domeniul dumneavoastră de activitate.

Institutul Francez organizează, de asemenea, și cursuri de pregătire pentru toate aceste certificări.

Du vorba mai departe: