fbpx

Vreţi să lucraţi în vacanţa de vară în SUA? Intraţi mâine pe Facebook să aflaţi cum!

Viceconsulul Caitlin Hartford, administratorul programului Summer Work Travel, îi invită pe studenţi la un webchat despre cum pot lucra la vară în Statele Unite

 Să lucrezi în SUA pe timpul verii nu înseamnă numai muncă ci şi călătorii şi experienţe culturale şi turistice. Pentru a le oferi studenţilor toate detaliile pe care trebuie să le cunoască înainte de a aplica la acest program, Caitlin Hartford, viceconsul al Ambasadei SUA şi administratorul programului Summer Work and Travel, îi invită pe aceştia la o discuţie pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2016.

Discuţia va avea loc joi, 21 ianuarie, între orele 14:00 şi 15:00. Puteţi transmite întrebările pe pagina de Facebook a evenimentului, la https://www.facebook.com/events/1518727801754563/, fie înainte de webchat, fie în timpul acestuia.
Webchat-ul este deschis studenţilor la zi, români şi străini, înscrişi la facultăţi acreditate. Întrebările pot fi adresate în română şi engleză.

Programul Summer Work Travel oferă studenţilor înscrişi la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra şi călători în Statele Unite ale Americii, în perioada vacanţei de vară. Din 2000 până acum aproape 50.000 de studenţi români au participat la acest program  ce se desfaşoară anual. Cu circa 6.000 de participanţi în 2015, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. El permite studenţilor să economisească bani, să viziteze SUA şi să trăiască alături de cetăţeni americani şi de studenţi din alte ţări. Ei obţin astfel o imagine nefiltrată a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot îndrăgosti de locurile unde călătoresc.

Reclame

Informaţii detaliate despre program pot fi găsite aici, pe website-ul Ambasadei SUA şi aici.
 

Du vorba mai departe:
Reclame